Køb billet ON-LINE

. . .

Seværdigheder i Polen

Gdańsk

Gdańsk

En by med over 1000 års tradition, Polens maritime hovedstad og en af de største havne ved Østersøen. Det er en unik storby, som altid har været fyldt med frihedens og modets ånd. Det latinske ordsprog "Nec Temere, Nec Timide", Neptuns bys motto, afspejler bedst karakteren af denne tidligere hansestad. Det er et tidløst motto, som bør være en rettesnor for os alle: Vær modig, men hensynsfuld.

Szczecin

Byens tre store, stjerneformede pladser er udformet efter den franske hovedstad. Deres layout afspejler pyramidernes placering i Giza i forhold til Nilen og stjernebilledet Orion i forhold til Mælkevejen. Og dette er kun begyndelsen på attraktionerne...

Szczecin ligger ikke ved havet, selv om mange turister forventer det fra en by i Vestpommern, som har 185 km kystlinje! Byen er dog delt i to dele af Oder. Dens majestætiske skønhed kan bedst beundres fra terrasserne på Wały Chrobrego (Chrobry-dæmningen), men man kan også tage på en sejltur, f.eks. til vraget af det 90 meter lange jernbeton-tankskib "Ulrich Finsterwalder", der blev sænket under den sidste krig på Dąbie-søen. Det er det fjerdestørste indlandsreservoir i Polen. Der er en strand og et badeland, ligesom Głębokie-, Dziewoklicz- og Miedwie-søerne, som også ligger inden for byens grænser.

Szczecin
Warszawa

Warszawa

En dynamisk europæisk storby, hvis vartegn - ud over den rige historie og de usædvanlige monumenter - er dens åbne indbyggere, floden Wisła og det enestående køkken. Den polske hovedstad er en by, der hele tiden ændrer sig, og som man opdager på ny med hver ny ankomst.

Świnoujście

Świnoujście er den vestligste by i Polen med en havneby, gashavn og badeby. Den ligger ved kysten i provinsen Vestpommern og grænser mod vest op til Tyskland. Byen har også status som kursted. Świnoujście har over 40.000 indbyggere. På grund af sin beliggenhed ved havet og tæt på statsgrænsen er det et meget attraktivt turist- og kursted. Nedenfor er de 10 mest interessante seværdigheder i og omkring Świnoujście. Rækkefølgen af de anførte steder er tilfældig.

Świnoujście
Kołobrzeg

Kołobrzeg

Kołobrzeg er en af de mest populære polske badebyer. Hvert år kommer mange turister fra Polen og udlandet hertil. En af de største attraktioner i denne by er uden tvivl dens beliggenhed ved havet. Men hvad gør man, når vejret ikke er godt? Her er en liste over seværdigheder, som er værd at se i Kołobrzeg.

Kontakt - Individuelle kunder

Kontakt - Cargo kunder