Køb billet ON-LINE

5% rabat når du køber din billet online
Under rejsen
Information til passagerer

Under rejsen

På overfarten på man ikke opholde sig i bilen, eller på bildækket. Bilen skal parkeres i første gear og håndbremsen skal trækkes.  Hjulene skal pege ligeud og bilen skal låses.

Passagerer kan uden ekstra gebyr, medtage 50 kg bagage. Bagage, hvis vægt overstiger 50 kg, betragtes som gods som kræver fragtbrev, og kan først fragtes, når der er erlagt betaling efter på den pågældende rute gældende fragttarif.

På alle vore færger er det muligt at købe mad i restauranten (menukort) samt cafeen (fast food)

Til deres disposition, er der opstillet flysæder, men man kan også opholde sig i et af færgens andre opholdsrum – restauranten, pubben, cafeen, diskoteket, butiksområdet ect.

Priserne i forretningerne og restauranterne ombord på POlferries færger er angivet i polske zloty.
Betaling kan dog foretages i svenske, danske og norske kroner.
Tilbagebetaling af eventuelt overskydende beløb foretages kun i polske zloty. 

På M/F Nova Star, M/F Cracovia og M/F Masovia i kahytter på 7. dæk er der stik til 230V, som kan anvendes til fx laptops eller hårtørrer. På 9. dæk findes der stik til 220/110V i lyspanellet på badeværelset, som kan anvendes til fx barbermaskine og oplader.
Om bord på M/F Baltivia og M/F Wawel er det muligt, i kahytterne, at tilslutte mindre elektriske apparater, som fx barbermaskine og oplader. Hårtørrer kan kun anvendes i stikkontakter på gangen.

Kontakt - Individuelle kunder

Kontakt - Cargo kunder