Køb billet ON-LINE

Under rejsen
Information til passagerer

Under rejsen

På overfarten på man ikke opholde sig i bilen, eller på bildækket. Bilen skal parkeres i første gear og håndbremsen skal trækkes.  Hjulene skal pege ligeud og bilen skal låses.

Passagerer kan uden ekstra gebyr, medtage 50 kg bagage. Bagage, hvis vægt overstiger 50 kg, betragtes som gods som kræver fragtbrev, og kan først fragtes, når der er erlagt betaling efter på den pågældende rute gældende fragttarif.

På alle vore færger er det muligt at købe mad i restauranten (menukort) samt cafeen (fast food)

Til deres disposition, er der opstillet flysæder, men man kan også opholde sig i et af færgens andre opholdsrum – restauranten, pubben, cafeen, diskoteket, butiksområdet ect.

Priserne i forretningerne og restauranterne ombord på Polferries færger er angivet i PLN (polske zloty).
Betaling kan dog foretages i EUR.
Tilbagebetaling af eventuelt overskydende beløb foretages kun i polske zloty. 

På M/F Nova Star, M/F Cracovia og M/F Masovia i kahytter på 7. dæk er der stik til 230V, som kan anvendes til fx laptops eller hårtørrer. På 9. dæk findes der stik til 220/110V i lyspanellet på badeværelset, som kan anvendes til fx barbermaskine og oplader.
Om bord på M/F Baltivia og M/F Wawel er det muligt, i kahytterne, at tilslutte mindre elektriske apparater, som fx barbermaskine og oplader. Hårtørrer kan kun anvendes i stikkontakter på gangen.

Under sejladser med Wawel, Mazovia,Cracovia og Nova Star færgerne har passagererne afgang til mobilnetværket via et satellitsystem der drives af operatøren Telenor Maritime.
Bemærk - ingen "EU-roaming" ombord. Roamingtakster er blevet afskaffet i EU siden juni 2017. Denne mulighed ("EU-roaming") er dog ikke tilgængelig på Polferries, da rejsen går over internationalt farvand. Omkostningerne ved roaming bestemmes af din mobiloperatør, og du bør selv undersøge prisen på opkald (f.eks. via hjemmesiden eller via SMS).
For at undgå høje dataomkostninger skal du deaktivere dataroaming på mobile enheder, før du går ombord på skibet.

Kontakt - Individuelle kunder

Kontakt - Cargo kunder